• Wie zijn we?

  Als afstammelingen van een rasechte boerenfamilie zit de passie voor fruit in ons bloed. Het is net die passie die wij graag met iedereen willen delen. Daarom besloten Heidi Bangels en Arwen Droogmans, in het dagelijkse leven verbonden als moeder en zoon, de krachten te bundelen en 5 Healthy Days op te richten in 2019. 

  Voor ons is het leveren van fruitmanden veel meer dan alleen ons werk. Doordat er binnen onze familie verschillende telers actief zijn, is een groot deel van de producten afkomstig van bij hen. Zo houden wij de keten kort en kunnen wij absolute kwaliteit garanderen. Voor de overige soorten fruit wijken wij uit naar Euro Gijbels. Hier selecteren we wekelijks de nog aan te vullen varieteiten om onze fruit- en groentenmanden te voorzien van een rijkelijk aanbod vitaminen! 

  Om het familiale aspect nog meer te benadrukken worden het transport en de leveringen enkel door leden binnen onze familie verzorgd. Zij zorgen ervoor dat de waarden en normen, die wij uitdragen, keer op keer gerespecteerd worden. Een goedemorgen krijg je er van hen zelfs altijd gratis bij! 

 • Waarom 5 Healthy Days?

  Onder de leuze ‘5 Healthy Days’ hebben wij een ideaal snack-alternatief verzonnen, namelijk  een mand met voor iedere dag een gezond en vers stuk fruit. Het fruit wordt zo gekozen dat het makkelijk uit de hand gegeten kan worden, zonder tijdverlies. Dit betekent dus snoepen zonder schuldgevoel met een bijhorende energieboost!  

  Daarnaast zorgen we ook dat iedere klant zijn vaste bezorger heeft. Zo voelen deze gezichten al snel vertrouwd aan en maken ze graag tijd voor een korte babbel. Onze bezorgers gelden dan ook steeds als eerste aanspreekpunt. Wij verkiezen steeds fysieke interactie om met onze klanten in dialoog te gaan, dat maakt deel uit van onze fruitbeleving! 

  Leveringen gebeuren telkens op maandag voor 14u. Zo bieden wij de mogelijkheid om iedere werkdag te genieten van vers fruit. Voorts is er de mogelijkheid om dagelijks, meerdere malen per week, tweewekelijks of maandelijks  fruitmanden te ontvangen. Deze opties bespreken we graag verder met jullie.

 • Aanbod fruit

  Bij 5 Healthy Days bestaat de basis van de fruitmand uit teelt van eigen plantages, daar zijn wij overigens zéér trots op. Doordat het productieproces in eigen handen is, kunnen wij optimale kwaliteit garanderen. Dit door met eigen ogen actief te controleren en te participeren tijdens het plukken van het fruit. 

  De rest van de fruitmanden wordt opgevuld met heerlijk seizoensfruit en ondergaat nog een laatste controle door onze medewerkers. Naast de verschillende soorten fruit is er bij ons ook plaats voor mini-groentjes, die makkelijk en snel eetbaar zijn op kantoor. 

  Om de optimale fruitbeleving helemaal te ervaren, bepalen enkel onze klanten welke soorten fruit er geleverd worden. Fruitsoorten die niet in de smaak vallen, vervangen we graag door waardige alternatieven. Fruitmanden op maat, dat is onze missie! 

 • MVO

  Allereerst nemen wij als bedrijf onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door klanten te helpen hun voedingspatroon te verbeteren en zo hun gezondheid te bevorderen. Op lange termijn zal dit leiden tot betere prestaties op de werkvloer. 

  Daarnaast trachten we naar de toekomst toe graag alle leveringen te laten gebeuren met elektrische voertuigen. Ook op deze manier willen we ons steentje bijdragen aan het milieu. Daarnaast maakt investeren in groene energie ook deel uit van de lange termijn doelen. 

  Tot slot werken me nauw samen met onze klanten. Het productieproces en het sorteren van het fruit leidt onvermijdelijk tot afval. Dit zijn vaak stukken fruit die niet aantrekkelijk genoeg zijn om onze fruitmanden mee te vullen, maar wel nog genoeg voedingswaarde bevatten. Die bedelen we gratis in organisaties die afkomstig zijn uit initiatieven van verschillende stakeholders!