De voordelen van fruitmanden op het werk

Een fruitmand op de werkvloer heeft niets dan voordelen. Het is goed voor de gezondheid van het personeel, maar biedt ook aantrekkelijke fiscale voordelen voor het bedrijf.

Wij zetten ze even op een rijtje:

100% Fiscaal aftrekbaar
De kosten die je maakt om een fruitmand aan te bieden aan je personeel of medewerkers om te consumeren op de werkvloer zijn 100% fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie kan je hier vinden.
Gratis levering door ons!
Alle fruitkorven, ongeacht het volume van je bestelling, worden GRATIS geleverd in gans België (mits je in onze werkregio zit: Limburg, Antwerpen, Mechelen, Brussel (oost-rand van St Stevens Woluwe tot Wemmel), Leuven en Tienen). homepagina)
Bewezen gezondheidseffect

Een dagelijke consumptie vanvers fruit heeft een positieve invloed op de gezondheid en het zich gezond voelen van je werkkrachten en medewerkers. Dit laat zich merken in lager ziekteverzuim, efficiënter presteren, etc..

Groenten en fruit leveren een flinke portie van de dagelijkse voedingsstoffenbehoefte. Ook op lange termijn zijn groenten en fruit een prima investering want ze beschermen ons tegen chronische aandoeningen.

RECENT ONDERZOEK:

"Goed humeur en extra energie door twee kiwi's per dag !"

Het eten van twee kiwi's per dag zorgt ervoor dat mensen in een betere stemming zijn en extra energie krijgen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van de Universiteit van Otago (UOC). In een periode van zes weken aten gezonde jonge mannen twee kiwi's per dag of een halve kiwi per dag. Onderzoekers zagen dat de mannen die twee kiwi's per dag aten, minder vermoeid en vrolijker waren dan de mannen uit de andere groep. Ook hadden ze meer energie. Deze verandering bleek gerelateerd aan het vitamine-C gehalte van de kiwi. Dit heeft dus een enorm effect op de stemming en energiegehalte van de mens. Het is dus volgens de onderzoekers belangrijk om meer vitamine C te eten dan is aanbevolen. Het vitamine-C-gehalte van twee kiwi's is dus ideaal voor een goed humeur en extra energie.

Dit onderzoek werd gefinancierd door het ministerie Handel, Innovatie en Werkgelegenheid, de Universiteit van Otago en Zespri International.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het bedrijf neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de werknemers te helpen hun voedingspatroon te verbeteren en zo hun gezondheid te bevorderen.

Bel ons gerust voor meer info!
0473-39 84 71

Of stuur een mailtje via het contactformulier.

Vraag een gratis proefmand aan!

Kennismaken met ons product kan op een eenvoudige en lekkere manier! Vraag gewoon een GRATIS mand aan en wij komen hem persoonlijk langsbrengen!

Fruitmand aanvragen

Proeven is de ideale manier om je te overtuigen!